Ademen doet iedereen, maar góed ademen, dat doen er maar weinigen. Maarten begeleidt jou op een ademreis die je niet snel zal vergeten.

Jij doet waarschijnlijk yoga en dus word je vaak uitgenodigd je adem te volgen. ‘One breath, one move’, een fijne manier om yoga te doen. Maar ook in het dagelijks leven kun je jezelf helpen, door je adem te verdiepen en te verbinden. Goed – begeleid – ademen kan zelfs tot flinke releases en diepe inzichten leiden.

Maarten zorgt ervoor dat je je onder veilige omstandigheden door een actueel of oud probleem heen kan werken. Of dat je je na de ademsessie gewoon beter of lichter voelt dan daarvoor.

Sommigen noemen het Transformational Breathing, anderen noemen het holotropisch ademwerk, weer anderen denken aan de Wim Hof Methode. Hoe je het noemt is echter niet belangrijk: hoe je het uitvoert en ervaart des te meer.

Maarten werkt met ademhalingsmethodes die hij zich via verschillende opleidingen heeft eigen gemaakt. Via hypnotische taal worden niet dienende gedachten vervangen door gedachten die wel dienen; gedachten die gaan over zelfacceptatie en zelfliefde bijvoorbeeld.

Met de adem naar een vrij en wijs leven!

Wanneer: Zondag 24 september van 15.30 –  uiterlijk 18.00u.
Aanmelden: via deze link
Begeleider: Maarten Witte
Prijs: €30