“Ik ben goed zoals ik ben!”

Trots zijn op jezelf, wat zou het fijn zijn als alle mensen, jong en oud, dit gevoel zouden kunnen ervaren. Daarom heb ik dit motto genomen als kernwaarde voor mijn yogalessen.

Ik ben Debby Hooijveld en de afgelopen tien jaar een trouw yogabeoefenaar.

Voor mij persoonlijk betekent yoga dat ik de connectie tussen hoofd, hart en de relatie tussen mijn lichaam en geest terug heb gevonden.

Ik ben moeder van drie kinderen en thuis gebruik ik allerlei yogatechnieken.

Ik vertel bijvoorbeeld visualisatie verhalen en ik gebruik massage om te zorgen dat de kinderen goed in hun vel zitten. Ook doen we met elkaar allerlei yogahoudingen. Ik zie wat yoga, mij en de kinderen brengt en daarom was het een logische stap om kinderyoga docent te worden.

De kinderyoga opleiding bij Dolfijn Wellness heeft mij overtuigd dat yoga een prachtig middel is om kinderen zelfvertrouwen en rust in hun hoofd te geven, op een speelse en afwisselende manier.

Het lesgeven beviel mij zo goed dat ik ook de tieneryoga opleiding bij Helen Purperhart heb gevolgd, zodat ik ook les kan geven aan tieners.

Mijn lessen zijn speels, creatief en heel afwisselend. Elke week komt er een ander thema aan bod. Ik ben trots om hier bij de Yoga Tempel de kinder-, familie- en tieneryogalessen te mogen verzorgen. Ik heet jullie van harte welkom in mijn lessen.

Meer over Debby kun je lezen op haar website www.talentathome.nl