Levenskunstenaar

“Afke is een energieke en enthousiaste docent met een gezonde portie levenservaring”.

Tijdens haar vele reizen en drukke roerige leven was Yoga altijd haar houvast om even lekker te gronden en terug te keren bij haar authentieke zelf. Yoga heeft me geholpen om echt weer mijn eigen pad te vinden  vol  liefde en vrijheid. Graag wil ik het doorgeven, het goede gevoel wat je krijgt van Yoga en wat daar uitvloeit  liefde voor ieder levend wezen op deze aarde!

Afke is gecertificeerd Hatha Vinyasa Yoga docent 500+ Teacher Training

Haar leraren zijn o.a. Rusty Wells, Sharon en David van Jiva Mukti Yoga New York en Patrick en Gösta van SvahaYoga, Olop Arpipi (Iyengar), Joe Weston (respectful communication), Saida Desilets (Jade Egg), Ka Wah Choy (Healing Tao) en Sarah Powers (Yin Yoga). Vipassana meditatie

Heel graag neemt ze je mee op Yoga reis, een pittige vinyasa flow les op het ritme vd ademhaling, observeren wat er gebeurt in het lichaam. Elke week een andere focus waaronder backbends, twists, forwardsbends of balances waar net even iets dieper op de houding wordt ingegaan. De lessen worden ondersteund met muziek en soms ook in stilte.

Naast de Yoga lessen die ze geeft, helpt Afke verschillende stichtingen o.a. Young in Prison(YiPArt) met het het kunstbeleid en het Odensehuis waar ze bewegen met plezier geeft aan mensen met beginnende Alzheimer ook geeft ze workshops aan jongeren om meer in hun authentieke kracht te komen.

May all beings everywhere be happy and free!

“Lokah Samastah Sukhino Bhavantu” and that our words, thoughts and deeds may contribute to that!

Meer over Afke kun je lezen op haar website.