Ambient Meditatie

Wij nodigen je uit om innerlijke rust en stilte te ontdekken met muziek meditatie (ambient meditatie).

Je start de workshop met een actieve kundalini meditatie. Hierbij word je uitgenodigd om in beweging te komen en je energie vrij te laten stromen. Het is een krachtige manier om je lichaam wakker te maken en je geest te activeren.

 Daarna brengen we je geleidelijk aan naar een staat van ontspanning en stilte met behulp van ambient muziek. Je hoeft alleen maar te luisteren naar de kalmerende klanken, trillingen en je eigen ademhaling. Ik zal je begeleiden in deze meditatie, zodat je even helemaal nergens aan hoeft te denken. Dit proces verloopt moeiteloos en vanzelfsprekend.

 Bij deze meditatie maken we gebruik van ambient muziek, binaural beats, trillingen en natuurgeluiden via een koptelefoon. Dit zorgt voor een diepe ervaring, waarbij je je bevindt tussen slapen en zweven. Het bijzondere is dat je innerlijk bewustzijn helder en wakker blijft. Tijdens deze sessie laat je je zowel lichamelijke als geestelijke spanning los, en doorbreek je blokkades die jouw in de weg staan.

Ik ben niet alleen een ambient music producer en dj, maar ook een ervaren meditatie trainer. Mijn passie ligt in het creëren van een beleving waarbij je volledig kunt ontspannen en jezelf kunt ervaren op een dieper niveau.

 Dus kom naar deze workshop en ervaar op een bijzondere en inspirerende manier. Geef je over aan de muziek, de trillingen en je eigenademhaling. Laat mij je begeleiden naar innerlijke rust en stilte. Samen zullen we blokkades doorbreken en ruimte creëren voor groei en transformatie.

 Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen bij de workshop en je te begeleiden op deze bijzondere reis naar innerlijke rust en stilte.

 Met warme groet, Bertin (ambient meditatie nl)

Wanneer

Zondag 10 Maart van 15:30 – 18:00uur

Kosten
€35

Abonnementhouders krijgen €5 korting