Cacao, Yin yoga & Mantra Workshop

De kracht van Cacao, Yin yoga & Mantra

Tijdens deze middag ben je welkom in de Yoga Tempel, een knusse veilige plek om thuis te komen en een moment voor jezelf te nemen.

Samen gaan we het hart openen met de kracht van ceremoniële rauwe cacao uit Ecuador. We zakken in de stilte van fijne Yin yoga houdingen om te luisteren naar wat je wilt uitnodigen, los laten en verzachten.

Dit event geeft je de ruimte om naar binnen te keren en verbinding te maken met jouw hartsverlangen. We drinken de cacao in zijn puurste vorm en met oprechte aandacht om de kracht van het plantmedicijn te ervaren.

Araliya begeleid je met het harmonium tijdens de klanken en mantras.

Over Cacao

Het drinken van rauwe cacao is een prachtige en veilige manier om als ‘plant teacher’ in te zetten. Cacao zal bitter zijn en het opent jouw zintuigen. Het is een subtiele veilige manier om contact te maken met dit plantmedicijn en de wijsheid hiervan.

Rauwe cacao heeft een waanzinnige, sensitieve en intelligente manier van werken op alle lagen; fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Ze verwarmt je en reinigt wat in de weg staat om je dieper te kunnen verbinden met jezelf en met het leven.

Cacao drijft vocht af dus het is belangrijk om tot 48 uur na het event goed gehydrateerd te blijven. Veel water drinken ondersteund het energetische en lichamelijke reinigingsproces van het lichaam. Ben je zwanger of geef je borstvoeding laat het mij dan vooraf even weten. Je krijgt dan een aangepaste dosis. Soms kan er hoofdpijn of misselijkheid optreden na de ceremonie wat een teken van heling of reiniging kan zijn.

Wanneer

 Zondag 17 maart: 15.30-18.00 uur

Kosten
€35

Abonnementhouders krijgen 5 euro korting