Wat is familieyoga?

Familieyoga is yoga voor het hele gezin. Opa, oma, vader, moeder en kinderen tussen de 5 en 12 jaar. Iedereen is welkom, met of zonder yoga ervaring.

Het geeft je de mogelijkheid om heerlijk speels, creatief, ontspannen en op een liefdevolle manier tijd met elkaar door te brengen. Familieyoga is een cadeautje voor het hele gezin.

Wat doen we tijdens de les?

De les heeft altijd een thema; het kan gaan over de seizoenen maar ook over een kwaliteit:  bijv: samenwerken. De yoga wordt voor de jongste lid van het gezin gebracht in de vorm van krachtoefeningen waarin wij lekker soepel blijven. Wij doen leuke  spelletjes met- en zonder muziek en gaan elkaar op een ontspannen manier masseren met je kleding aan.

Wij eindigen de les met een heerlijke visualisatie. Je werkt veel samen. Het is vooral een ontspannen les met veel lol. Familieyoga verbindt en geeft plezier.

Het thema deze keer is: “Lentekriebels”

Wanneer: Zondag 5 april van 14.00 – 15.15u

Wie: Debby verzorgt de familieyogales voor maximaal 7 gezinnen
Prijs: €19.50 voor ouder en kind. Andere kinderen, ouders en familieleden zijn ook welkom. De bijdrage hiervoor is €10,- per persoon.

Aanmelden: Maak het bedrag over naar de Yoga Tempel op rekening nummer NL96ABNA0493503307 o.v.v. jullie namen, mailadres en de workshop,