Garmt Wiersma

Ik herinner me dat ik als puber een armband met het OM-teken erop kreeg, dat fascineerde me en ben toen Sittharta van Herman Hesse gaan lezen. Ik kon de lessen van Gautama de Boedha maar moeilijk in mijn puberleven inpassen, net als de yogalessen die ik een paar jaar later volgde. Toen ik op m`n 16de naar mijn eerste yogalessen ging kon ik maar moeilijk begrijpen waar ik mee bezig was. In ons meditatieclubje was mijn grootste interesse de tijd, de klok. Hoe houd ik dit uit!

Pas toen ik in 1996 op reis ging naar India via Griekenland en Turkije, ontmoette ik een oudere Asthanga yogaleraar, die ons yogales op het strand gaf. Vanaf toen werd mijn reisdoel: Yoga.

In India heb ik van Risikesh, Varanasi, Goa tot Mysore veel interessante yogaleraren getroffen en sommige zoek ik nog graag op. Na meerdere vipasana meditatie retraites,  teachertrainings in ashtanga yoga, vinyasa flow en anusara yoga, is het oefenen van yoga en meditatie als een baken van rust en een gevoel van thuiskomen in het leven. Hoe hectisch het leven ook mag zijn, yoga helpt relativeren wat resulteert in vertrouwen in een hoger bewustzijn dat we allen delen.

Garmt volgde de yoga opleidingen Flow & Vinyasa en deed verschillende teacher traingen bij onderandere David Swenson, Nicole Decov, Rolf Naujokat Anat Geiger en bij Svaha Yoga  Wanneer hij kan, volgt hij lessen en workshops van andere docenten om zijn kennis te verbreden en zich te inspireren. Garmt volgde in 2013 de Anusara Immersion bij Jayendra Hanley.

“Ik deel graag mijn enthousiasme in het ontdekken van het lichaam, het ruimte creëren om te Zijn en stapje voor stapje dichter te komen bij bewust Zijn, de essentie.”

Lessen van Garmt

Woensdag
09:00 – 10:15          Yin Yang (English)

10.45 – 12.00          Breathwork & Yoga (English) 

Donderdag
18:45 – 20:00          Vinyasa “Flow” (English)