Al sinds begin jaren negentig geef ik les, mijn basis ligt in de jazzdance en nadat ik mijn diploma tot jazzdance docente had behaald, ging ik danslessen geven en werd fulltime aerobics instructeur. Ik gaf les aan groepen van groot tot klein.

Eind jaren negentig kwam ik voor het eerst in aanraking met yoga, ik volgde een hatha yoga les en liep met een energie naar buiten die ik nog niet eerder had gevoeld. De jaren erna heb ik allerlei vormen van yoga beoefend bij verschillende leraren en veel gelezen over yoga. Toen ik in 2010 vanwege blessures besloot te stoppen met dansen, ben ik mij serieus gaan richten op de Poweryoga.

Vanwege de flow en de variatie sluit deze vorm voor mij het best aan bij mijn dansachtergrond. In 2011 heb ik mijn diploma tot poweryogadocent behaald en geef sindsdien met veel plezier en enthousiasme les. Ik volg met grote regelmaat workshops en cursussen om mijzelf en m’n lessen verder te ontwikkelen.

Naast de lessen die ik geef, werk ik als begeleider met mensen met een verstandelijke beperking, woon ik samen met vriend en twee katten, probeer ik gitaar te spelen (blijven oefenen) en ben ik eens per maand hulpboerin bij de familie Bofkont.

Bij De Yoga Tempel geef ik sinds april 2013 met veel plezier les op de maandagochtend. Mijn lessen zijn gevarieerd, met een goede balans tussen inspanning en ontspanning. Een goede opbouw, persoonlijke aandacht en een nuchtere benadering staan centraal in mijn les. Ik krijg energie van de mensen die in mijn les staan en word elke keer weer blij als de klanten tevreden naar huis gaan.