Is Yoga iets voor mij?

Denk je wel eens: ‘Ik kan dit niet’ of ‘Ik durf dat niet’? Vind jij het moeilijk om je te concentreren of slaap je soms slecht? Heb je moeite om je grenzen aan te geven? Of vind je het gewoon leuk om in een klein groepje gezellig oefeningen te doen? Dan is yoga misschien iets voor jou!

Waarom yoga ?

We gaan tijdens de yogalessen op zoek naar je talenten en kwaliteiten. Die heeft ieder mens. Door de hectiek van het dagelijks leven zijn we deze bijzondere talenten uit het oog verloren. Wij moeten tegenwoordig heel veel: goede cijfers halen op school, thuis ons best doen, leuk zijn bij vrienden en presteren op sportclubs.

Yoga is een woord uit het Sanskriet en betekent “verbinding”. Door yoga maak je verbinding tussen je hoofd, je hart en je ziel . Kinderyoga is dan ook een hele leuke, ontspannen manier om dichter bij jezelf te komen. Tijdens de yogales gaan we op zoek naar je gevoel: Wie ben ik eigenlijk en wat kan ik? De yoga wordt in kleine groepjes gegeven zodat er veel aandacht is voor jou. We werken met verschillende thema’s: seizoenen, strand, dieren etc. Maar ook maken we kennis met de deugden zoals kracht, zelfvertrouwen, respect en geduld.

Wat doen we tijdens de les?

Elke les bestaat uit allerlei onderdelen:

  • Yogahoudingen
  • Ademhalingsoefeningen
  • Massage oefeningen (je gaat elkaar, met kleren aan, op verschillende manieren masseren)
  • Visualisatie (mediteren aan de hand van een verhaal)
  • Zingen
  • Werken met Mandala’s
  • Creatieve oefening zoals tekenen, schilderen etc.

Als je het te spannend vindt om sommige oefeningen mee te doen, mag je altijd gewoon toekijken op je eigen matje.

  Wat moet ik mee nemen?

– makkelijke kleding

– een warm vest of een trui

– warme sokken

Na de les drinken we nog wat met elkaar

 

KINDERFEESTJE

 

ballonnen kinder

Ben je op zoek naar een originele, leuke invulling van het verjaardagsfeestje voor je zoon of dochter?

Of heb je iets anders te vieren? Dat kan bij de Yoga Tempel. Wij verzorgen een gezellig superfeestje!

Aan de hand van een thema maken we een reis waarin we van alles tegenkomen. We gaan bewegen, dansen, muziek maken, ontspannen, iets creatiefs doen, kortom een actieve en ontspannende middag meemaken.  Als je zelf een thema wilt inbrengen, kun je dat van te voren aangeven dan stemmen we daar het feestje op af.

We verzorgen kinderpartijtjes voor minimaal 6 en maximaal 12 kinderen. Het feestje in de Yoga Tempel duurt 2 uur. Bijdrage: 15 euro per kind inclusief drinken, iets lekkers en een aandenken.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Debby Hooijveld: 06 -13023429