Debby Hooijveld

“Ik ben goed zoals ik ben!”

Trots zijn op jezelf, wat zou het fijn zijn als alle mensen, jong en oud, dit gevoel zouden kunnen ervaren.Daarom heb ik dit motto genomen als kernwaarde voor mijn yogalessen.

Ik ben Debby Hooijveld en de afgelopen tien jaar een trouw yogabeoefenaar.

Voor mij persoonlijk betekent yoga dat ik de connectie tussen hoofd, hart en de relatie tussen mijn lichaam en geest terug heb gevonden.

Ik geef bij de Yogatempel o.a. zwangerschaps yoga lessen, zwangerschaps partnerlessen. Na de bevalling geef ik ook nog postnatale yoga lessen en leer ik je eventueel hoe je je baby moet masseren tijdens de babymassage cursus.

Ik heb mijn eigen zwangerschappen en bevallingen altijd als iets heel positiefs ervaren en ik gun iedereen dezelfde positieve ervaring.

De afgelopen jaren heb ik verschillende cursussen gedaan en vanuit deze ervaringen heb ik een eigen methode ontwikkeld waarin verschillende invloeden van de hypnobirthing, mindfulness en verschillende massage technieken geïntegreerd zijn. Deze methode zie je terug in de lessen. Mijn lessen zijn speels, afwisselend en starten altijd vanuit een thema.

Elke week komt er een ander thema aan bod.Verder bied ik de partner workshop “bevallen in vertrouwen” aan waarin jij en je partner goed voorbereid de bevalling in gaan.

Elke nieuw seizoen bied ik ook een familie yogales aan. Gezellig met je kind yogaoefeningen doen op een bepaald thema.Kortom ik kom je waarschijnlijk wel tegen in de Yogatempel.

Ik heet je dan ook van harte welkom in mijn lessen.

Meer over Debby kun je lezen op haar website: www.talentathome.nl