Op aanraden van mijn omgeving besloot ik in 2008 om eens een yogales te proberen. Door een jarenlange eetstoornis kon ik niet veel meer doen dan een simpele hathayogales. Tijdens dat ene uurtje werd de kiem gelegd voor mijn passie voor yoga.

In de jaren die daarop volgde probeerde ik alle soorten yoga uit die ik kon vinden, onder meer hatha-, bikram-, acro- en poweryoga. Ik probeerde lessen door het hele land, en ging uiteindelijk ook de grenzen over, naar onder andere Ibiza, Egypte en India.

In het rustige en zachte viynanayoga (een vorm van hathayoga) heb ik jarenlang les gehad. Deze vorm van yoga heeft mij geholpen mijn eetstoornis volledig los te kunnen laten.

Op het moment dat mijn lichaam weer voldoende flexibiliteit en energie terug had gevonden, heb ik de overstap gemaakt naar power- en ashtangayoga. In 2013 heb ik een opleiding gedaan tot kinder- en tieneryogadocent bij Dolfijn in Amsterdam, en ben daar vervolgens ook aan de volwassenopleiding begonnen. Begin 2014 heb ik een ashtangabased poweryoga teacher training afgerond in India. In 2018-2019 heb ik een opleiding Mantra en Harmonium gevolgd bij Gauranga Hontelez.

Naast yoga- en meditatiedocent heb ik ruim tien jaar werkervaring in de psychiatrie, en heb ik onder andere gewerkt met mensen met complexe verslavings- en psychiatrische problematiek. Ik heb een grote passie voor psychiatrie, herstel en zelfregie, en zeker ook voor de rol van yoga en meditatie hierin.

Yoga heeft me geleerd nieuwsgierig te zijn en verbinding aan te gaan met anderen, mijzelf en de wereld om mij heen. Ik geloof dat yoga de kracht geeft om te transformeren, inspireren en te accepteren.

Ik zie je graag in één van mijn lessen.

Nina