In 2010 begon mijn yoga avontuur bij Yogaplace in Maastricht. Aanvankelijk volgde ik eerst 1 x week een power yoga les.
Maar algauw stapte ik over naar traditionele Asthanga yoga. 1 x in de week, werd algauw 2 x en na vier jaar regelmatig lessen stapte ik over naar een dagelijkse mysore practice.

Mijn yoga vuur was aangewakkerd; ik had heel erg het gevoel dat het yogasysteem iets was dat resoneerde in wie ik wilde zijn als mens. Ik werd meer en meer nieuwsgierig naar de filosofie van yoga, de theorie en alle aspecten aan yoga los van de asana’s ofwel de fysieke houdingen. Meditatie en pranayama kregen ook een dagelijkse plek in mijn leven.

In 2015 volgde ik de teacher training Ashtanga Yoga Intensive Training bij de yogastudio in Eindhoven. Deze training werd gedragen door Claudia Pradella. Inmiddels geef ik alweer bijna vier jaar les en volgde ik vele workshops (bij Manon Simonis, Manju Jois, David Swenson, David Williams, Petri Raisanen, Gibran Gonzales, Edwin van de Ven en Luke Jordan).

Het verlangen naar groei blijft en zo volg ik op dit moment een driejarig Yoga Therapy opleiding bij Kausthub Desikachar, kleinzoon van Sri. T Krishnamarcharya, in Brussel. Hiermee hoop ik nog meer mensen één op één te kunnen ondersteunen met yoga bij fysieke of mentale klachten.

Yoga is echt een levensstijl en ik zie mijn yoga practice als het poetsen van je tanden; je onderhoudt je lichaam en geest ermee. In mijn lessen laat ik je graag ervaren wat deze levensstijl inhoudt, en wat yoga nog meer is dan louter de fysieke houdingen. Yoga is magisch; het geeft je alle tools om jezelf weer in balans te brengen zonder enig ingrijpen buiten jezelf.

Wees welkom om het zelf te ervaren in mijn lessen!