Wij zijn ‘live’ met de online lessen en aanstaande zaterdag (4 april) om 10.00u is onze eerste livestream les met Barbara!

Wil je deelnemen met de livestream stuur dan even een mailtje naar ons. Deze les is kosteloos.

Meedoen met de online lessen:

De beschikbare lessen die je momenteel kunt volgen zijn:

  1. 60 minutes Vinyasa with Garmt (ENG)
  2. 60 minuten Yogalates met Jacqueline (NL)
  3. 60 minutes Yin with Barbara (ENG)
  4. 30 minutes Vinyasa with Barbara (ENG)
  5. 75 minuten Vinyasa met Garmt (NL)
  6. 125 minutes Ashtanga with Carolien (ENG)
  7. 45 minutes Vinyasa backbends with Garmt
  8. 50 minutes of Yin Yang with Barbara (ENG)

Er worden regelmatig nieuwe lessen bijgevoegd.

Als je een les wilt bijwonen maak dan € 15,- over naar de Yoga Tempel, NL96ABNA0493503307, o.v.v. je naam, mailadres en het desbetreffende nummer van de les die je wilt volgen. Je krijgt dan je persoonlijke link van de les toe gemaild en kunt de les zo vaak volgen als je wilt. 

Meld je hier alvast aan op het YouTube kanaal van de Yoga Tempel.  

Zo blijf je up to date van de filmpjes. Het beste is om alerts (’t belletje) aan te zetten. Dan krijg je een bericht als we een livestream doen!

 

Alle 10-lessen kaarten zijn gepauzeerd en worden verlengd met de periode dat wij gesloten zijn. Wij kunnen momenteel helaas niet de lessen van je kaart afstrepen en vragen hiervoor je begrip. Je kunt voor de periode dat we noodgedwongen gesloten zijn een regulier abonnement afsluiten zodat je toegang hebt tot alle online lessen. Of een losse les boeken zoals hierboven beschreven.

Alle leden met een maand/jaar abonnement hebben een mail gekregen met informatie en de links naar de online lessen. Als je de mail niet hebt gekregen laat het ons dan even weten.

 

Veel plezier met de les(sen) en dank je voor je support!