In mijn eerste Yogales voelde ik mijn lijf, en dat had ik al lange tijd niet meer echt gedaan. Na een aantal lessen kwam ik weer in contact met mezelf, mijn behoeftes, mijn gevoelens. En na nog meer lessen kon ik weer keuzes maken, die goed voor mij waren. En nog steeds ontwikkel ik me met elke practice die ik doe. Dat is het mooie van Yoga!
Het is een mijlpaal in mijn leven geweest, dat ik de vierjarige opleiding tot Hatha Yogadocent aan de ‘Yoga Academie Nederland’ ben gaan volgen. Hier heb ik zoveel geleerd over yoga en meditatie. En ook over mezelf, want dat is onvermijdelijk bij Yoga. Daarna ben ik mij nog verder gaan verdiepen in verschillende yogavormen met de opleiding Vinyasa Yoga en verschillende workshops.
Nu nog steeds kan ik mij verwonderen over wat Yoga teweeg brengt. De dans tussen inspanning en ontspanning, stilte en beweging. Bewustwording, acceptatie en overgave, het blijft mij inspireren. Yogabeoefening is heilzaam voor je lichaam en op hetzelfde moment draagt het bij tot geestelijke en spirituele groei. Dit wil ik graag overbrengen in mijn lessen.
Ik ben dankbaar dat ik yoga mag delen met anderen! Liefs Susan
Meer over Susan kun je lezen op haar website.