Susana Amarante Duarte

Susana is geinteresseerd in kwantumfysica en gefascineerd door het lichaam en de beheersing van de geest welke haar op het yogapad brachten. Vanuit de oude yogaleer en beoefening van yoga in de breedste zin van het woord, heeft zij veel inzicht gekregen over het menselijk bestaan ​​en de aard van de ziel.

Met een achtergrond als professionele danseres en choreograaf wordt haar kennis van het lichaam weerspiegeld in haar gedetailleerde aanwijzingen door de les heen in een dynamische stroom, waardoor een basis ontstaat voor een sterk bewustzijn en begrip van het lichaam en de focus van de geest.

Ieder mens heeft dezelfde capaciteit voor ongelooflijke dingen, dezelfde grenzeloze kracht voor grootsheid. Maar om van dat vermogen gebruik te kunnen maken, moet de geest eerst stil zijn, in een staat van gelijkmoedigheid. En dat is wat yoga kan geven – stilte van de geest.

Wat we ook doen in het leven, hoe we ons ook uitdrukken, wat we ook creëren, yoga is een hulpmiddel om ons volledige potentieel te bereiken.