Yoga Retreat in Portugal – 16 t/m 23 September 2023

Na de geweldige yoga retraites op Tenerife de afgelopen jaren, verzorgt de Yoga Tempel met veel plezier weer een week vol yoga, ontspanning, gezond & lekker eten, natuur en tijd voor jezelf.

Wij hebben een prachtige plek voor je gevonden in het zonnige Terra da Luz in Portugal.

Van zaterdag 16 /m zaterdag 23 september (7 nachten) nodigen we je uit om mee te gaan naar het prachtige Portugal en het heerlijke Terra da Luz.

Een cadeautje voor jezelf

Laat je fysiek, emotioneel en mentaal inspireren. Neem de tijd om te vertragen en te verbinden met wat er bij jou speelt.  Te voelen waar je nu staat en de zomer te verlengen door tijd voor jezelf te nemen.

Leven, Lachen & Liefde… de kernwoorden van de week en misschien voor je leven? Hoe is dat voor jou?

Voor de een kan dat een (innerlijke) ontdekkingsreis worden. Voor de ander een week waarin je – misschien wel eindelijk … – tijd hebt voor jezelf zonder de dagelijkse afleidingen in je reguliere leven. Hoe dan ook … een cadeautje voor jezelf.

De retraite is hierop afgestemd door middel van afwisselende Yin en Yang lessen. Gebalanceerde voeding, meditatie, Pranayama en de connectie met de natuur.

Je kunt voelen en ervaren wat het effect is van de verschillende vormen en hoe ze elkaar completeren en je in balans brengen. En ook hoe het is om elke dag yoga op alle fronten te integreren. Beide completeren elkaar en zijn nodig voor een evenwichtig leven.

Wat werkt voor jou, en wanneer? Kom ervaren, ontspannen, voelen, ontdekken, rusten en nieuwe energie opdoen.

Het Programma

Barbara en Micha verzorgen afwisselend ’s ochtends en ’s avonds Vinyasa (Flow), Ashtanga, Yin Yang, Yin, Nidra en restorative yogalessen. Voorafgaand aan de ochtendlessen zijn er dagelijks meditatie-sessies en pranayama sessies. Naast de dagelijkse yogalessen is er een programma met verschillende workshops en excursies.

Het is ook vakantie dus je bent vrij om deel te nemen. Ons doel is je ontspanning te bieden, nieuwe ervaringen, nieuwe technieken, tijd voor zelfreflectie en groei. Het ontwikkelen van een groter bewustzijn van je lichaam, geest en ademhaling. Momenten van stilte én van lang natafelen, lachen en mooie gesprekken.

Je dag gaat er ongeveer zo uitzien:

7.30 – 8.00 Snack & thee
8.00 – 8.30 Meditatie
8.30 – 9.00 Pranayama
9.00 – 10.00 Yoga sessie (yin-yang, vinyasa of ashtanga)
10.00 Ontbijt
11.00 – 14.00 Free time/workshop
14.30 Lunch
15.00 – 17.00 Free time/workshop
18.30 Diner
20.00 – 21.00 Yoga sessie (restorative, yin of yin-yang)

*Na het ontbijt of na de lunch vinden de extra sessies plaats of heb je tijd voor jezelf.

Iets over Micha en Barbara:

Samen hebben Micha en Barbara meer dan 25 jaar ervaring met yoga, en organiseren ze samen met de Yoga Tempel in Haarlem meerdere retreats per jaar in het binnen- en buitenland.

Micha is gecertificeerd als coach, opsteller, Ashtanga -en Yin docent. In 2011 heeft hij de Yoga Tempel opgericht in hartje Haarlem. Daarmee heeft hij – samen met alle leden en docenten – een inspirerende en warme plek gecreëerd waar iedereen zichzelf kan zijn. Meer over Micha kun je hier lezen.

Barbara is gecertificeerd als coach en opgeleid tot Vinyasa, Yin Yoga en Yoga Nidra docent. Ze is al vanaf het prille begin verbonden met de Yoga Tempel. Meer over Barbara kun je hier lezen.

Ga mee op avontuur!

We nemen je mee naar de kustlijn, wandelen langs de kliffen en zitten in stilte, mediteren en luisteren naar de geluiden van de oceaan. Hier kan je lekker tot rust komen en verbinden met jezelf en de natuur.

Waar?

In het zonnige Terra da Luz in Portugal.

Wanneer?

De Yoga retreat vindt plaatst van 16 t/m 23 September.

Accommodatie

We houden ervan om warme en liefdevolle sferen te creëren waar je je prettig en thuis voelt. We bieden verschillende soorten accommodaties die passen bij uw budget en behoeften. Alle kamers hebben een eigen badkamer en een terras met uitzicht op de prachtige omgeving van Terra Da Luz.

Prijzen

De week bestaat uit 7 nachten. De prijzen zijn inclusief accommodatie, al het heerlijke eten voor alle dagen, en alle yoga sessies en workshops.  

 • Bed in driepersoonskamer (terras en uitzicht): € 995
 • Bed in tweepersoonskamer met 2 aparte bedden (geen terras): € 1095
 • Bed in tweepersoonskamer met 2 aparte bedden (met terras en uitzicht): € 1145
 • Privékamer (met terras en uitzicht): €1320

Wat is er inbegrepen bij de Yoga week in Portugal

 • 7 nachten in Terra Da Luz

 • Dagelijkse yogasessies

 • Oceaanklif-meditatie

 • Cliff-wandeling

 • Vakantiegevoelens

 • Zwembadsessies

 • Gemeenschapsleven

 • Verbinding maken met andere zielen

 • Voedende & gezonde voeding

 • Vers fruit

 • Thee, koffie en water

 • Wifi

Niet inbegrepen zijn

 • De vlucht naar Faro
 • Luchthaven transfer
 • Massages

Massage

De locatie biedt massages van verschillende massagetherapeuten. Je kunt je plek reservere tijdens de retraite, waar je direct betaald aan de therapeut.

Transfer

De transfer heen en weer naar het vliegveld is € 25,- per persoon bij een gedeelde taxi van minimaal 4 personen.

Aanmelden voor de Yoga Retreat van 16 t/m 23 September 2023

Vragen? Stuur een mailtje naar Micha via info@deyogatempel.nl