Yvonne begon in 2004 met ‘yoga-op-de-mat’, veel van de asana’s (houdingen) kwamen haar meteen bekend voor. Als klein kind stond zij al vaak op haar handen en hoofd, zat zij in spagaten en splits, legde zij haar benen in haar nek, en deed ze de kaars en nauli met veel plezier. “Het voelde toen al lekker!”.

De eerste 10 jaar is haar practice sterk beïnvloed door de Iyengar-traditie, waarbij ruim aandacht wordt besteed aan een ‘correcte’ alignment. Geleidelijk aan kreeg ze meer behoefte aan een minder statische invulling van de ‘yoga-op-de-mat’, en heeft zij haar practice en kennis verdiept binnen de Ashtanga Vinyasa en Vinyasa Flow.

In 2012 rondde zij de opleiding tot Ashtanga Vinyasa docent af tijdens een reis door India, gevolgd door de 500+ opleiding bij Svaha Yoga in 2014. Beide opleidingen zijn zeer intensieve en veelzijdige opleiding en in de lineage van Krishnamacharya.

Haar lessen kenmerken zich door een combinatie van meditatie, een heerlijke Vinyasa Flow op de ademhaling, en de nodige aandacht voor techniek. Dit alles op een fijne beat of juist een rustige kirtan.

Yvonne deelt graag haar kennis en ervaringen met je, daagt je uit je lichaam en geest te ontdekken, je grenzen te verkennen en te verleggen, en zo jezelf opnieuw te leren kennen. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal en emotioneel.

Dankbaar is zij voor de docenten op haar pad: Els van Driel, Gaurav Malik, Patrick Vermeulen en Gösta van Dam.

Daarnaast heeft zij getraind met nationale en internationale yogadocenten, waaronder: Jason Crandell, Sharon Gannon, Jules Febre, Clive Sheridan, Simon Park, en Meghan Currie.

Sinds de zomer van 2017 is zij geïnspireerd geraakt door AcroYoga. Sindsdien volgt zij vele AcroYoga/acrobatiek workshops, opleidingen en festivals. Met veel plezier en passie deelt zij graag deze mooie verbindende en grensverleggende practice met jou!

Maart 2012      Ashtanga Vinyasa Teacher Training (200+ uur), Kranti Yoga (Goa/IN)

Juli 2012         Thai Massage (12 dagen), Sunshine Network (Lahu Village/TH)

Feb-Dec 2014  Svaha Yoga Teacher Training (500+ uur), Svaha Yoga (Amsterdam/NL)

Maart 2018      AcroYoga Lunar Immersion (5 dagen), AcroYoga International (München/DL)

Juli 2018         AcroYoga Solar Immersion (5 dagen), AcroYoga International (Barcelona/SP)

Juli/Aug 2018  AcroYoga Teacher Training (18 dagen), AcroYoga International (Berlijn/DL)