Yvonne begon in 2004 met ‘yoga-op-de-mat’, veel van de asana’s (houdingen) kwamen haar meteen bekend voor.

Als klein kind stond zij al vaak op haar hoofd, zat zij in spagaten en legde zij haar benen in haar nek.  “Het voelde toen al lekker!”.

De eerste 10 jaar volgde zij de Iyengar-traditie, waarbij aandacht wordt besteed aan een ‘correcte’ techniek. Geleidelijk kreeg ze meer behoefte aan een minder statische invulling van de ‘yoga-op-de-mat’, en heeft zij haar practice en kennis verdiept binnen de Ashtanga Vinyasa en Vinyasa Flow.

In 2012 rondde zij de opleiding tot Ashtanga Vinyasa docent af tijdens een reis door India, gevolgd door de 500+ opleiding bij Svaha Yoga in 2014. Beide opleidingen zijn zeer intensief en veelzijdige opleiding en in de lineage van Krishnamacharya.

Haar lessen kenmerken zich door een combinatie van meditatie, een heerlijke Vinyasa Flow op de ademhaling, en de nodige aandacht voor techniek. Dit alles op een fijne beat of juist een rustige kirtan.

Dankbaar is zij voor de docenten op haar pad: Els van Driel, Gaurav Malik, Patrick Vermeulen en Gösta van Dam.

Yvonne deelt graag haar kennis en ervaring met je.

Ze daagt je uit je lichaam en geest te ontdekken door je grenzen te verkennen en te verleggen. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal en emotioneel. Met veel plezier en passie deelt zij graag deze mooie verbindende en grensverleggende practice met jou!