De Yoga Tempel Haarlem

Wil je beginnen met Yoga?

Je kunt elke dag beginnen met je yoga lessen. Onze ervaren docenten begeleiden je en zorgen dat je een goede basis krijgt en op leuke en veilige manier kunt starten. Ook kun je elke maand een introductieworskhop volgen. Als je vragen hebt bel, mail of app ons dan even, we reageren altijd binnen korte tijd. Je bent welkom!

Workshops & Retreats 

Maak kennis met onze workshops en retreats. Er staan  wekelijks workshops op het programma en we organiseren meerdere keren per jaar retraites in binnen- en buitenland. Deze zijn voor iedereen toegankelijk.

Kom gezellig langs voor een proefles

Yin XXL
Met Micha

Zondag 3 maart

De winter nadert zijn einde. Een mooi moment om de balans op te maken wat de winter heeft gebracht. Elk jaargetijde heeft zo zijn invloed op je. 

Ambient
Meditatie

Zondag 10 maart

Ik nodig je uit om het nieuwe jaar op een bijzondere manier te beginnen; Het ontdekken van innerlijke rust en stilte met muziek meditatie (ambient meditatie). 

Cacao, Yin yoga
& Mantra

Zondag 17 maart

Tijdens deze middag ben je welkom in de Yoga Tempel, een knusse veilige plek om thuis te komen en een moment voor jezelf te nemen. Samen gaan we het hart openen met …

Start
met Yoga

Zondag 24 maart

Misschien loop je al een tijdje met het idee om te beginnen met yoga. Je hoort van steeds meer mensen om je heen hoe enthousiast ze zijn, zich beter voelen na een les, en dat ze …

Transformational
Breathing

Zondag 14 april

Ademen doet iedereen, maar góed ademen, dat doen er maar weinigen. Maarten begeleidt jou op een ademreis die je niet snel zal vergeten. Jij doet waarschijnlijk yoga en …

Yoga Retraite op Schiermonnikoog

28 juni t/m 1 juli 2024

Omgeven met de zee en de natuurnodigen wij jou uit voor een heerlijk lang weekend op het prachtige Schiermonnikoog voor yoga en inspirerende workshops.

{

Fijne yoga studio hier in Haarlem, met kundige begeleiding en een prettige sfeer. Aanrader!
Thomas Boots

{

Professionele, gezellige yogalessen! Prachtige ruimte, fijne sfeer, voor en na de les tijd voor een kopje thee.
Stefanie van Rossem

Wij kijken ernaar uit je te ont-moeten

Onze yoga school bevindt zich in het centrum van Haarlem, waar we 7 dagen per week een uitgebreid programma van lessen aanbieden. Je kunt helemaal tot rust komen met Yin yoga, actief bewegen met een Vinyasa of Ashtanga les, of misschien iets er tussen in zoals Hatha en Yin/Yang yoga.

Je bent van harte welkom!