De Yoga Tempel

De Yoga Tempel bevindt zich in hartje Haarlem. Het is een gezellige, mooie plek met een ontspannen sfeer waar je jezelf meteen thuis voelt.

Je bent welkom vanaf 20 minuten voordat de les begint, er staat altijd een lekker kopje thee voor je klaar. Ook na de les is er tijd om een kop thee te drinken voordat je weer het dagelijkse leven in gaat.

We hebben goede kwaliteit yoga matten, bolsters, kussens, yoga blokken en andere dingen die je vrij kunt gebruiken voor je yoga practice.

Onze missie: ” We work with Love! “

Yoga leert je hoe je in harmonie kunt leven en verbinding kunt maken met jezelf en je omgeving. Onze missie is om jou te helpen je gezondheid te verbeteren door middel van yoga, op een veilige, leuke en ontspannen manier. Om je te helpen wat gelukkiger te zijn.

Wij nodigen je uit om onze gezellige yoga studio hier in Haarlem te bezoeken voor een kop thee, een yogales te proberen en/of meer informatie te vragen over de Yoga Tempel. Je bent welkom om gewoon even binnen te lopen, ook zonder afspraak.

Over ons

Wij van de Yoga Tempel in Haarlem staan al ruim 12 jaar ​​voor een persoonlijke, individuele benadering en je op een toegankelijke en leuke manier yoga te laten beoefenen en te leren. Alle docenten zijn yogi’s, gediplomeerd en (zeer) ervaren. Ze houden hun vaardigheden up-to-date door cursussen en opleidingen te volgen. Ze “leven” het yoga pad. 

In onze groepslessen kijken we naar jou als persoon, door je op jouw niveau bij te staan, en je te begeleiden bij eventuele fysieke uitdagingen. Iedereen heeft een ander lichaam en een andere achtergrond waar rekening mee gehouden wordt zodat je op een fijne yoga kunt beoefenen.

Onze yogalessen zijn geschikt voor iedereen: we bieden lessen aan voor beginners, maar ook voor (ver) gevorderden. De verschillende yogalessen waar je uit kunt kiezen zijn: Ashtanga yoga, Hatha yoga, Vinyasa (Power) yoga, Yin-Yang, Yin yoga en Yoga Nidra. We bieden ook meditatielessen, bedrijfsyoga en privé yogalessen (thuis of in de Yoga Tempel).

Micha

Oprichter en eigenaar van de Yoga Tempel is Micha van der Klis (1968), vader van Noah en Frederique. Na jarenlang in commerciële functies te hebben gewerkt, en een daaropvolgende burn-out in combinatie met een zware drugsverslaving, besloot hij zijn leven radicaal om te gooien. Hij zet zich vanaf 2010 in als yogadocent, coach en opsteller, en brengt dit samen met zijn persoonlijke ervaringen om anderen te helpen hun gezondheid en levenskwaliteit te verbeteren. Lees hier meer over Micha.

Voor meer informatie over de Yoga Tempel en de verschillende bovengenoemde onderwerpen kun je contact opnemen met Micha op telefoonnummer 06 144 63 111 of druk op de WhatsApp button onderaan dit scherm.