Retreats & Workshops

Bij de Yoga Tempel in Haarlem organiseren we wekelijks diverse workshops en hebben we meerdere keren per jaar retraites in binnen- en buitenland. Deze zijn voor iedereen toegankelijk. Je kunt hieronder ons aanbod bekijken. 

Workshops

Yin XXL
Met Micha

Zondag 3 maart

De winter nadert zijn einde. Een mooi moment om de balans op te maken wat de winter heeft gebracht. Elk jaargetijde heeft zo zijn invloed op je. 

Ambient
Meditatie

Zondag 10 maart

Ik nodig je uit om het nieuwe jaar op een bijzondere manier te beginnen; Het ontdekken van innerlijke rust en stilte met muziek meditatie (ambient meditatie). 

Cacao, Yin yoga
& Mantra

Zondag 17 maart

Tijdens deze middag ben je welkom in de Yoga Tempel, een knusse veilige plek om thuis te komen en een moment voor jezelf te nemen. Samen gaan we het hart openen …

Start
met Yoga

Zondag 24 maart

Misschien loop je al een tijdje met het idee om te beginnen met yoga. Je hoort van steeds meer mensen om je heen hoe enthousiast ze zijn, zich beter voelen na een les, en dat ze…

Transformational
Breathing

Zondag 14 april

Ademen doet iedereen, maar góed ademen, dat doen er maar weinigen. Maarten begeleidt jou op een ademreis die je niet snel zal vergeten. 

Retreats

Yoga Retraite op Schiermonnikoog

28 juni t/m 1 juli 2024

Omgeven met de zee en de natuurnodigen wij jou uit voor een heerlijk lang weekend op het prachtige Schiermonnikoog voor yoga en inspirerende workshops.