“Micha is een heel enthousiaste, betrokken en behulpzame docent.”

Yogaleraar, opsteller, coach en de drijvende kracht achter De Yoga Tempel. Kwam na een hectische carrière en veel omzwervingen tijdens een 10-daagse retraite op een keerpunt in zijn leven. ‘Dat was een heel mooie, maar ook confronterende ervaring. Het werd me in één klap duidelijk dat ik de verkeerde doelen najoeg. Dat ik het roer drastisch wilde omgooien.’

Met een opleiding tot Ashtanga -en Yin Yoga-docent gaf Micha een nieuwe richting aan zijn leven.  Na mijn opleiding heb ik ook diverse gecertificeerde opleidingen gevolgd in India, Rome, Bali en Thailand om mij verder te verdiepen in de yoga, tot ik mijn eigen studio opende.’  ‘Yoga is een manier van leven dus blijf ik mij verder verdiepen door het volgen van workshops en opleidingen.’

Uit eigen ervaring weet Micha welke uitdagingen het leven kan brengen. Om daarin voor zichzelf helderheid en structuur te brengen, volgde hij diverse coaching-opleidingen, zoals NLP, transactionele analyse, energetisch werk, karakterstructuren en systemisch werken. In eerste instantie dus om zijn eigen vraagstukken uit te werken, maar inmiddels gebruikt hij ze ook voor individuele coaching en groepscoaching. ‘Als coach ben ik intuïtief, ik ga uit van de kracht van mensen, en hun vertrouwen in hun levenspad. Maar ik ga het niet uit de weg om je een spiegel voor te houden. Want zo’n confrontatie met jezelf blijkt vaak hèt middel om oude patronen te doorbreken.’

‘Ik wil mensen helpen bij hun ‘eigen-aardigheden’. Door yoga of met coaching. Met mijn enthousiasme en mijn persoonlijke benadering hoop ik je te inspireren en een positieve ervaring mee te geven.’

Lees ook het interview met Micha in het Haarlems Dagblad en Het Yoga Magazine