“Micha is een heel enthousiaste, betrokken en inspirerende docent.”

Yogaleraar, opsteller, coach en de drijvende kracht achter de Yoga Tempel. Kwam na een hectische carrière en veel omzwervingen tijdens een 10-daagse Vipassana stilte-retraite op een keerpunt in zijn leven. ‘Dat was een heel mooie, maar ook confronterende ervaring. Het werd me in één klap duidelijk dat ik de verkeerde doelen najoeg. Dat ik het roer drastisch wilde omgooien.’

Met opleidingen tot Ashtanga -en Yin Yoga-docent gaf Micha een nieuwe richting aan zijn leven.  Na mijn opleiding heb ik ook opleidingen gevolgd in India, Rome, Bali, Californië en Thailand om mij verder te verdiepen in de yoga, tot ik mijn eigen studio opende.’  ‘Yoga is een manier van leven dus blijf ik mij verder verdiepen.’

Uit eigen ervaring weet Micha welke uitdagingen het leven kan brengen. Om daarin voor zichzelf helderheid en structuur te brengen, volgde hij diverse coaching-opleidingen. In eerste instantie dus om zijn eigen vraagstukken uit te werken, maar inmiddels gebruikt hij ze ook voor individuele coaching en groepscoaching. ‘Als coach ben ik intuïtief, ik ga uit van de kracht van mensen, en hun vertrouwen in hun levenspad. Maar ik ga het niet uit de weg om je een spiegel voor te houden. Want zo’n confrontatie met jezelf blijkt vaak hèt middel om oude patronen te doorbreken.’

‘Ik wil mensen helpen bij hun ‘eigen-aardigheden’. Door yoga of met coaching. Met mijn enthousiasme en mijn persoonlijke benadering hoop ik je te inspireren en wat gelukkiger te maken.

Als het stil wordt in je hoofd kun je je gaan verbinden met jezelf.’

Lees ook het interview met Micha in het Haarlems Dagblad en het Yoga Magazine