Lieve allemaal,

Na een geweldig yoga retreat op Tenerife in 2017, verzorgt de Yoga Tempel in 2018 met veel plezier weer een week vol yoga, ontspanning, gezond & lekker eten, natuur en tijd voor jezelf.

Van zaterdag 6 oktober tot en met zaterdag 13 oktober (7 nachten) nodigen we je uit om mee te gaan naar het prachtige eiland Tenerife en het heerlijke yoga retreat center Mandala de Masca.

“Up the Mountain” staat voor het verleggen van grenzen en het maken van een (innerlijke) ontdekkingsreis door het verdiepen van je yoga practise. Uiteraard is het ook een week om tot rust te komen en nieuwe energie op te doen.

Barbara en Micha verzorgen ’s ochtends en ’s avonds actieve (Vinyasa en Ashtanga) en/of rustige en intense (Yin en restorative) yogalessen.

Naast de dagelijkse yogalessen is er een programma met verschillende workshops en sessies waaraan je mee kunt doen; sessies gericht op verdieping en techniek van de yoga houdingen, acroyoga en partner-oefeningen, ademhalingsoefeningen en meditatie.

We verblijven op een prachtige locatie op een berg midden in de natuur uitkijkend op de zee met mooie kamers, 3 yoga platforms (binnen en buiten) en een zwembad.

Het weer is in oktober rond de 25 graden met gemiddeld 7 uur zon per dag en (heel) soms wat regen.

Kom mee om te ontladen en op te laden!

 

Over Barbara en Micha:

Samen hebben Micha en Barbara meer dan 20 jaar ervaring met yoga.

Meer over Barbara kun je lezen op: De Yoga Tempel en  prayayoga.nl

Meer over Micha kun je lezen op: De Yoga Tempel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mandala de Masca

Mandala de Masca is een yoga retreat center gelegen op het berglandgoed Finca La Pimentera in de Masca vallei op het Canarische eiland Tenerife. Door de gunstige ligging op slechts 28 graden ten noorden van de evenaar, heerst er op Tenerife het hele jaar door een fijn klimaat.

Mandala de Masca is met veel liefde voor mens en natuur gebouwd. Het is recent opnieuw ingericht om yoga retreat groepen te faciliteren en te verzorgen. De locatie en het team van Mandela de Masca staat exclusief ter beschikking aan de groep.

Faciliteiten en meer

Gedurende de retreat week hebben jullie de beschikking over de gehele finca met onder andere:

* slaapkamers (2p-4p) met eigen badkamer

* twee outdoor yoga decks met waanzinnig uitzicht

* een ruime Yoga Living met open haard

* een zwembad gevulde met heerlijk fris water direct uit eigen bron

* heel veel terrastuinen vol moois en lekkers

* zo nu en dan een openlucht bioscoop

* een zonneterras met heerlijk ligbedden

* voldoende plekjes om jezelf even terug te trekken

* een open en eerlijke keuken

* ’s nachts een sterrenhemel om heel blij van te worden

 

Tuinen

Het terrein staat vol met exotische planten, palmbomen en bloemen in alle geuren en kleuren. Je plukt de rijpe vruchten rechtstreeks van de boom en er is altijd wel ergens een leeg hangmatje dat op je wacht op één van de vele beschutte plekjes op de mooie finca. Het is heerlijk wandelen over het terrein en de bergtuinen, maar ook buiten de poort kun je genieten van de schoonheid van de vallei.

Slow Food

De keuken is geïnspireerd door chef-koks uit verschillende culturen. Mandala de Masca heeft een open en eerlijke keuken. Met slow food maaltijden, healthy bites, gezonde drankjes & sapjes wordt iedereen voorzien van voldoende energie. De belangrijkste biologische ingrediënten worden dagelijks geoogst uit onze eigen tuinen.

 

PRIJZEN 2018:

Early bird: Betaal voor 1 maart en krijg €50,- korting.

Een week (7 nachten) per persoon op een 2 persoonskamer: € 1195,-

Een week (7 nachten) per persoon op een kamer tot 4 personen: € 1075,-

 

Prijzen zijn inclusief accommodatie, heerlijk eten (3x per dag), alle yoga sessie’s en workshops. De vlucht en eventuele privé sessies zijn niet inbegrepen).

Wij hebben er ontzettend veel zin in om er een heerlijke week van te maken!

 

TRANSFER:

De transfer heen en weer naar het vliegveld is € 40,- per persoon bij een gedeelde taxi van minimaal 4 personen.

Aanbevolen vlucht:

Heen: HV6171 14.20 – 18.05u

Terug: HV6182 10.40 – 16.10u

Totaalprijs: v.a. € 250,-

Aanmelden: Neem voor vragen of je aan te melden contact op met Micha (06-14463111) of via Info@deyogatempel.nl