Via de sportschool waar ik al jaren lang intensieve sportlessen volgde, maakte ik kennis met yoga. Daar ging een nieuwe wereld voor me open: met yoga kwam ik meer in contact met mijn lichaam en het bracht mijn hoofd tot rust terwijl ik tegelijkertijd intensief bezig was. Vanaf dat moment is mijn yoga ontdekkingsreis begonnen.

Na 5 jaar bij verschillende yogastudio’s verschillende yogavormen gevolgd te hebben, en na een aantal inspirerende yogareizen en workshops bij nationale en internationale senior yoga docenten (o.a. Paul Dallaghan, David Swenson, Matthew Sweeney, Kino, David Williams, Kamal Singh en Lino Miele), heb ik begin 2014 een Teacher Training afgerond (200hrs Yoga Alliance approved Vinyasa Yoga bij David Lurey & Mirjam Wagner).

Met veel plezier laat ik je het creatieve en speelse karakter ervaren van een Vinyasa Flow les. Een yoga vorm waar ontspanning en inspanning elkaar op een verrassende manier afwisselen. En waarbij elke les weer een ander accent kan hebben qua houdingen en thema.

Naast de Vinyasa Flow opleiding heb ik in 2012 een opleiding tot kinderyoga docente afgerond (bij Patty Jongemaets, Dolfijn Wellness). Sinds 2012 geef ik kinderyoga les aan 8 t/m 12 jarigen en ouder-kind lessen bij de Yoga Tempel.

Met veel plezier deel ik mijn yoga ervaringen en de dingen die ik geleerd heb in de lessen die ik geef bij De Yoga Tempel. Tot in De Yoga Tempel!