Bianca van der Werf

Bij haar eerste yoga-les ging er een wereld voor Bianca open. Yoga bleek dé manier om de onrust in haar hoofd tot bedaren te brengen. En zelfs meer dan dat: ‘Yoga liet mijn energie weer stromen. Het werd mijn anker en mijn innerlijke kompas. Zelfs mijn zintuigen leken scherper te worden”.

Omdat ze steeds meer over yoga wilde weten, begon Bianca met de 4-jarige Yoga-opleiding in Amsterdam (YAN). Daarna volgden de bijscholing Critical Alignment Yoga en de Critical Alignment Therapie Opleiding bij Gert van Leeuwen. Sinds 2009 geeft ze met veel enthousiasme les en vanaf januari 2012 ook in De Yoga Tempel.

 

Wat Bianca het meest aan yoga fascineert is dat het nooit “af” is. Dat je er oneindig mee bezig kunt zijn en elke keer weer nieuwe inzichten en meer verdieping opdoet. Terwijl je niet meer nodig hebt dan je lichaam, je adem, je aandacht en een plekje om het te doen.

Bianca’s lessen vinden hun basis in de hatha yoga en meer specifiek in de critical alignment yoga. De lessen zijn heel gevarieerd, mede doordat ze met verschillende thema’s werkt waarin elke week een andere lichaamsfocus centraal staat.  Ze zijn een combinatie van inspanning en ontspanning, waarin aandacht en ademhaling centraal staan.

Naast yoga-docente is Bianca voedingsdeskundige. Verder houdt ze zich bezig met Ayurveda en schilderen. En dochter Puck en zoon Levi helpen haar intussen herinneren wat het allerbelangrijkst is in het leven: nieuwsgierig blijven, pure liefde en intens genieten van het leven.

Lessen van Bianca

Dinsdag
09:00 – 10:15         Hatha/ Critical Alignment