Coaching

Persoonlijke groei

Coaching is een vorm van individuele begeleiding, gericht op het initiëren en bevorderen van persoonlijke groei. Je kunt inzicht krijgen in je persoonlijke vraagstuk(ken) door er op een veilige en respectvolle manier contact mee te maken. Vaak zijn dit oude patronen die al zo lang deel van ons zijn dat we niet meer weten waar ze vandaan komen of hoe ermee om te gaan.

Micha weet maar al te goed uit eigen ervaring dat deze patronen of overtuigingen ons behoorlijk in de weg kunnen gaan zitten.
Als coach gebruikt Micha diverse methoden en technieken in zijn coaching. Micha heeft een zesjarige opleiding gevolgd tot Professioneel Coach bij Licht & de Boer.

De praktijk

Na een kennismaking en een intakegesprek besluiten jij en Micha of er een aansluiting is tussen jouw behoefte en wat Micha voor je kan betekenen.

Het intakegesprek duurt maximaal 45 minuten.

Als jullie besluiten om een coaching traject in te gaan worden in overleg duidelijke afspraken gemaakt. Besproken wordt bijvoorbeeld hoe vaak jullie elkaar gaan zien, en eventuele andere onderwerpen die van belang kunnen zijn.

Het kan natuurlijk ook gebeuren dat jij liever met een andere coach gaat werken. Of dat Micha denkt dat een andere benadering beter voor je is. Micha kan je als je wilt verwijzen naar verschillende andere coaches en counselors.

Micha heeft naast zijn praktijk in Haarlem ook een praktijk bij zijn huis in Eerbeek.