Coaching

Persoonlijke groei

Als je al langer tegen dezelfde patronen aanloopt waar je maar niet van af lijkt te komen dan kan coaching jou waarschijnlijk helpen.

Coaching is een vorm van individuele begeleiding, gericht op het initiëren en bevorderen van persoonlijke groei. Je krijgt inzicht in je overlevings- en traumadelen door er op een veilige en respectvolle manier contact mee te maken. Vaak zijn dit oude patronen die al zo lang deel van je zijn dat je niet meer weet waar ze vandaan komen en hoe ermee om te gaan. Deze overlevingsstrategieën kunnen ons behoorlijk in de weg zitten na verloop van jaren waardoor we niet meer goed kunnen functioneren en zelfs in een burn-out terecht kunnen komen.

Micha heeft vanaf 2006 een zesjarige opleiding gevolgd tot Professioneel Coach en Opsteller bij Licht & de Boer en Interakt.  Ook volgt hij nog elk jaar trainingen voor zijn eigen persoonlijke proces en om zijn kennis up to date te houden.

Micha is opgeleid om jou bij alle soorten vraagstukken te kunnen begeleiden. Zijn specialisme ligt bij de verslaving en burn-out omdat hij hierin ook zelf ervaringsdeskundige is.

De praktijk

Na een kennismaking en een intakegesprek besluiten jij en Micha samen of er een aansluiting is en wat Micha voor je kan betekenen.

Het intakegesprek duurt maximaal 45 minuten.

Als je besluit om een coaching traject te gaan volgen worden er in overleg afspraken gemaakt. Besproken wordt bijvoorbeeld hoe vaak jullie elkaar gaan zien, en eventuele andere onderwerpen die van belang kunnen zijn.

Het kan natuurlijk ook gebeuren dat jij liever met een andere coach gaat werken. Of dat Micha denkt dat een andere benadering beter voor je is. Hij kan je als je wilt verwijzen naar verschillende andere coaches en counselors.

Micha heeft naast zijn praktijk in Haarlem ook een praktijk bij zijn huis in Eerbeek.

Wandelcoaching

In Eerbeek is er de mogelijkheid voor wandelcoaching aangezien Micha in de Veluwse  bossen woont.