Cissy Schaap

Ik woon samen met mijn vriend en onze kinderen deels in 2 huizen en deels in Den Haag. We hebben een Australische labradoodle en doen ook veel leuke dingen met z’n zessen. We krijgen ook de nodige “levenslessen” van ze 🙂

In 2014 begon ik met yoga en stilte- en meditatiecursussen.

Ik ben dol op alle vormen van yoga; van Vinyasa yoga tot mindful yoga. Ik hou van muziek en gitaar spelen en mantra’s zingen. 

Opleiding

In 2017 heb ik de opleiding voor docent Kinderyoga gevolgd bij Patty Jongemaets van Dolfijn wellness en ben ook in het bezit van een certificaat van de tweedaagse Deugdenworkshop. Ik heb de workshops How2Talk2Kids en Kracht in ZIJN gevolgd en een mindfulness training. Verder lees ik veel met en over kinderen, bijv. het tijdschrift Happi-kidz.

Ervaring In 2017 heb ik workshops gegeven en lessen op verschillende locaties, waaronder (sport) scholen, BSO’s en mijn eigen locatie.

In 2018 ben ik voor mezelf begonnen: www.yogaschaap.nl. Wat was (en ben) ik trots op mezelf!

Visie

Mijn visie is om kinderen zichzelf te leren kennen, ze te leren zichzelf te zijn, te omarmen, bevriend te zijn met zichzelf & trouw blijven aan zichzelf.

Waar hebben ze behoefte aan en hoe kunnen ze dit zichzelf geven?

Inhoud van de les

Het hangt een beetje van de leeftijd en de grootte van de groep af, maar voor de tieners geef ik zoveel mogelijk intuïtief les. Daar komen altijd wel mooie thema’s voorbij.
Zo werk ik ook met Deugden (innerlijke kwaliteiten, zoals: Moed, Zelfvertrouwen en Kracht).

We starten de les altijd in de kring en delen dan wat ons bezig houdt. We eindigen altijd met Namasté.

Toekomst

Ik wil altijd blijven bloeien en groeien… Ik wens nog heel veel kinderen blij te kunnen maken door hun eigen Blij te ontdekken.